Energetische hulp bij gedragsproblemen

Honden leven in een voor hun complexe mensenwereld. Meestal gaat dat goed, maar er kunnen ook verstoringen optreden. Denk aan wagenziekte, angst voor gebeurtenissen, geluiden of bijvoorbeeld andere dieren of mensen. Ook honden die agressief gedrag vertonen (bijvoorbeeld uitvallen) kunnen baat hebben bij een energetische sessie. Zeker ook bij honden die herplaatst zijn of uit een ver buitenland gehaald zijn.

Hoe ziet een energetische sessie er uit?
Met Touch for Health (het doen van spiertesten, zie elders op deze website) wordt eerst het baasje energetisch in balans gebracht zodat alle verstoringen bij hem/haar tijdelijk gereset zijn. Daarna komt de hond ook op de behandeltafel erbij. Via het baasje -welke nu doorgeefluik geworden is voor de verstoorde energie van de hond- wordt uitgetest welke bloessemessences voor de hond geschikt zijn. Daarvan wordt een gebruiksflesje samengesteld en de dosering getest.
Een dergelijke sessie om een combinatie van bloessemessences te testen is meestel 1 tot 2 keer nodig. Het is dus een tijdelijk hulpmiddel en er is zeker geen noodzaak voor vele behandelafspraken.

Geruime tijd blijf je via Whats-App in contact om veranderingen in gedrag te evalueren.

Verantwoording:
Godfried Dols is ervaren zelfstandig  dier-gedragstherapeut en trainer/coach en heeft 30 jaar ervaring met zijn gedragspraktijk ‘de Hondentolk ®’. Zie ook www.hondengedraglimburg.com en www.hondenschoollimburg.com

Behandelmethoden voor honden en katten.

  • Touch for Health in combinatie met bloessemessences
  • Verbeteren van lichaamsbewustzijn en coördinatie
  • Tellington Ttouch methode
  • Magnetiseersessies
  • Relationele gedragstraining
  • Medicatie-advies in overleg met een dierenarts

<— Terug

© Copyright - Odissee - G.J.M. Dols