Helende Tibetaase klankschalen

Doe je zelf een cadeau!
Een sessie met Tibetaanse klankschalen is een heerlijke diep ontspannende ervaring die zich met niets anders laat vergelijken. De klankschalen hebben ieder een andere hoofdtoon en meerdere ondertonen. De klankkleur is per schaal totaal verschillend. Soms is het geluid ‘recht’, soms golft een toon.  Je hoort niet alleen het indrukwekkende geluid, maar voelt ook de trillingen die in je lichaam een helende werking hebben.

Een sessie in de Odissee
In de Odissee wordt gewerkt met negen verschillende klankschalen van groot naar klein. Om te weten welke schalen voor jou -op dit moment in je leven- helend zijn wordt met Touch for Health getest welke schalen gebruikt mogen worden. Eerst worden je meridianen -energiebanen- gebalanceerd. Zodra je lichaam in balans gebracht is -je zou kunnen zeggen, gezuiverd is van energetische ballast- wordt vervolgens  uitgetest welke klankschalen voor jou op dat moment voor jou passend zijn.

Zo wordt ook uitgezocht op welke plek op het lichaam de schaal geplaatst moet worden. Soms zelfs niet óp het lichaam, maar in het aura. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten maar gericht gewerkt aan een helend proces.

© Copyright - Odissee - G.J.M. Dols